Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je antwoord op de meest gestelde vragen over Wiertz Direct. Heb je een ander vraag of is het niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op via direct@wiertz.com of 088-3928766.

  • Maak een account aan en vul je profiel verder in
  • Bekijk de jobs en solliciteer
  • Word aangenomen en bevestig de job
  • Digitaal contract ondertekenen en do your job
  • Ga aan het werk en vul daarna de gewerkte uren in via de app
  • Krijg betaald en go the next job!

Bij Wiertz Direct hanteren wij een wekelijkse betaling. Nadat jij je gewerkte uren hebt ingevuld via de app en deze zijn goedgekeurd door de opdrachtgever, ontvang jij op donderdag je salaris van de week ervoor.

Ja! Werken via Wiertz Direct is geheel gratis. Je kan zoveel solliciteren en werken als jij wilt!

Ben jij uitgekozen voor een job en heb je deze bevestigd maar wil je je toch afmelden? Neem dan altijd telefonisch contact op met de opdrachtgever en met Wiertz Direct. De contactgegevens van de opdrachtgever vind je bij de detailpagina van de job en in de plaatsingsbevestiging. Contactgegevens Wiertz Direct: 088-3928766.

Ben jij uitgekozen voor een job en heb je deze bevestigd maar je bent ziek? Neem dan altijd telefonisch contact op met de opdrachtgever en met Wiertz Direct. De contactgegevens van de opdrachtgever vind je bij de detailpagina van de job en in de plaatsingsbevestiging. Contactgegevens Wiertz Direct: 088-3928766.

De contactgegevens van de opdrachtgever vind je bij de detailpagina van de job en in de plaatsingsbevestiging.

Bij Wiertz Direct bepaal je zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt. Via de app reageer je zelf op jobs die passen in jouw agenda. Je werkt dus via Wiertz Direct alleen wanneer jij dat wilt. Er is geen minimum aantal uren dat je moet werken!

Je start via Wiertz Direct met een uitzendovereenkomst.

Dit kan heel eenvoudig via de app. Ga naar ‘je profiel bewerken’ en klik op ID uploaden. Maak een duidelijke foto van de voor- en achterkant van je ID en klaar!

Bel of stuur ons een mailtje als jij je bankgegevens wilt wijzigen.

Bij Wiertz Direct ontvang je je documenten digitaal via de Flexwrapp. Hier krijg je een account van zodra jij je aanmeldt bij Wiertz Direct. In de Flexwrapp kun je je documenten digitaal tekenen en inzien. Overigens ontvang je je loonspecificatie ook via de Flexwrapp.

Wil je niet meer aan de slag via Wiertz Direct? Jammer, maar geen probleem. Stuur ons een mail via direct@wiertz.com en binnen 24 uur verwijderen wij je account.

Wil je toch weer aan de slag via Wiertz Direct? Maak dan een nieuw account aan.

Werken bij een topwerkgever?

Kom werken bij o.a. Michael Kors, Daily Fresh Food, IKEA.