Werken bij Nedlin

Bij Nedlin draait alles om de was. De was die afkomstig is van bedrijven in onder andere de Horeca en Zorg wordt door een professioneel team onder handen genomen om weer schoon en strak gestreken en gevouwen de deur uit te gaan.

Het volledig geautomatiseerde systeem van deze wasserij kent diverse werkplekken met verschillende werkzaamheden. Denk hierbij aan het sorteren en scannen van binnenkomend wasgoed, maar ook aan het ophangen of inleggen van schoon wasgoed zodat het door de machines gedroogd, gestreken, gevouwen wordt.

Nedlin is gevestigd in Elsloo en in Hoensbroek. Het bedrijf is een echt familiebedrijf waar er voor langere tijd mogelijkheden zijn, ook voor jou! Houd jij van de frisse geur van schone was? Bekijk dan onze vacatures!

 

Bekijk alle vacatures

We hebben altijd heel veel plezier tijdens het werken bij Nedlin! Het is hard werken, maar de fijne collega’s maken dit goed.

Rogier Aldenhoven – Productieleider – Nedlin

 

Op welke afdelingen kun je aan de slag?

  • Waskeuken
  • Platgoedafdeling
  • Ophangafdeling

Waskeuken

Op deze afdeling komt de vuile was binnen. De vuile was moet vervolgens uit de zakken gehaald en gesorteerd worden. Het gaat hierbij om fysiek zwaar werk! De gesorteerde was gaat vervolgens naar de X-ray. Daar wordt de was op een band gelegd en gaat de was door een scan om te checken of niks achter is gebleven in de kleding zoals pennen en telefoons.

Platgoedafdeling

Op deze afdeling worden dekbedden ingehangen voor een vouwmachine. Schone kleding gaat op hanger in een machine en komt er gevouwen en gestapeld uit. Je haalt deze van de band en legt de schone dekbedden en kleding in containers.

Ophangafdeling

Op deze afdeling wordt schone kleding op hangers gehangen om daarna automatisch getransporteerd te worden naar de strijk-, droog- en vouwmachine. Op deze afdeling is het van belang dat jij over een uitstekende oog-/handcoördinatie beschikt.

Uitgelichte vacatures

Inpakker

Altijd al in een hightech wasserij willen werken? Voor Nedlin in Hoensbroek zijn wij opzoek naar een inpakmedewerker. Nedlin is een dynamisch bedrijf dat zich bezig houdt met het wassen …

Hoensbroek40 uur10,91 per uur

Productieleider

Ben jij een ''born leader'' en werk je graag in een hightech omgeving? Dan ben jij dé productieleider die wij zoeken! Het zware werk wordt volledig machinaal gedaan maar ook …

Hoensbroek40 uur

Production worker (laundry)

Will you join the team?! For Nedlin, a sustainable laundry company, we are looking for employees for various departments. Within this company, the laundry is washed, dried and folded by …

Elsloo Lb36 uur10,91 per uur

Werken bij een topwerkgever?

Kom werken bij o.a. Michael Kors, Daily Fresh Food, IKEA.