Werken bij GGD

Wil jij je steentje bijdragen aan de bestrijding van de coronacrisis? Ga dan aan de slag als medewerker bij de GGD vanuit thuis of op locatie! We kunnen iedereen gebruiken die nu impact wil maken.

Staat je opleiding tijdelijk on hold, zit je thuis omdat de branche waarin je werkt onder druk staat of vind je het juist nu belangrijk om extra uren te werken? We zijn onder andere op zoek naar medewerkers die mee willen helpen met vaccineren, in de teststraat en bij het bron- en contactonderzoek! Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!

 

Bekijk alle vacatures

Het meewerken aan het indammen van het Corona virus daar wil je gewoon aan bijdragen! Je kunt zoveel mensen helpen en tegelijkertijd doe je het voor de samenleving.

 

Uitgelichte vacatures

Thuiswerken Bron en Contact Onderzoek

Voor de GGD zijn wij op zoek naar klantenservice medewerkers die vanuit thuis willen werken. Als klantenservice medewerker bij de GGD ben jij verantwoordelijk voor het bron en contact onderzoek. …

Almere32 uur13,- per uur

Medewerker Bron- en contactonderzoek

Wil jij graag aan de slag bij de GGD om mensen met vragen over Covid-19 verder te helpen? Als medewerker Bron- & Contactonderzoek geef je telefonisch de uitslag aan een …

Heerlen28 uur16,35 per uur

Werken bij een topwerkgever?

Kom werken bij o.a. Michael Kors, Daily Fresh Food, IKEA.