Werken bij Delpharm

Delpharm is al meer dan dertig jaar een belangrijke speler op de markt voor de productie van geneesmiddelen. In Nederland is Delpharm gevestigd in Bladel. Deze productielocatie beschikt over 165 medewerkers en is gespecialiseerd in de productie van vloeibare farmaceutische producten. Deze productiesite is onderdeel van de Delpharm Groep. Binnen de Delpharm Groep staat het creëren van een goede werkomgeving die bijdraagt aan de ontwikkeling van medewerkers hoog in het vaandel.

Delpharm Groep heeft 4700 medewerkers in dienst. Delpharm, marktleider in Frankrijk en in de top 5 wereldwijd, bezit momenteel zeventien productielocaties en heeft de ambitie om alle vormen van geneesmiddelen te produceren met het niveau van kwaliteit, stiptheid en economisch evenwicht dat nodig is om te voldoen aan de behoeften van farmaceutische bedrijven over de hele wereld. Delpharm staat garant voor precisie, kwaliteit en controle en streeft naar continue verbetering; niet alleen verbetering van producten en de bereiding ervan, maar ook van productiemethodes, analysemethodes en organisatieprocessen.

Naast een cultuur die gebaseerd is op individuele verantwoordelijkheid en teamwork, biedt Delpharm veel ontwikkelingsmogelijkheden aan!

Femke van Meeren – Productiemedewerker – Delpharm

 

Uitgelichte vacatures

Meewerkend voorman

Zoek jij een job met verantwoordelijkheid waarbij je mensen kunt aansturen, maar ook de handen uit de mouwen kunt steken dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Delpharm in …

Bladel40 uur2.250,- per maand

Machine operator

Gevoel voor techniek en op zoek naar een uitdaging? Kom dan werken als machine operator bij Delpharm in Bladel en verdien 2400 euro per maand exclusief onregelmatigheidstoeslag. Als machine operator …

Bladel40 uur2.400,- per maand

Werken bij een topwerkgever?

Kom werken bij o.a. Michael Kors, Daily Fresh Food, IKEA.